Новини
повернутися до списку новин

Компанія «Нью Лоджик» пропонує вашій увазі новий готель у м. Одеса - «Аркадія».
Готель "Аркадія" розташований на чудовій вулиці Генуезькій в курортному районі міста Одеси. Близькість однойменного пляжу з розвиненою інфраструктурою ресторанів, барів і дискотек, зручна транспортна розв'язка в поєднанні з мальовничою природою, що оточує готель, і цілющим морським повітрям роблять "Аркадію" привабливим місцем для проживання. У новому сезоні готельний комплекс пропонує для розміщення 227 комфортабельних номерів 7-ми категорій. Всі номери обладнані зручними меблями, холодильником і кондиціонером, телефонами для внутрішньому зв'язку, кабельним ТБ і зоною Wi-Fi. Також всі номери забезпечені цілодобовою подачею гарячої води та опаленням.
У готелі є все необхідне для успішного проведення конференцій, банкетів, ділових зустрічей і нарад. До Ваших послуг представлені комфортабельні конференц-зали з можливістю розміщення від 40 до 160 чоловік. Готель забезпечує комплексний сервіс з обслуговування всіх проведених заходів з професійною організацією кава-брейків, бізнес-ланчів, фуршетів, бізнес і гала-вечерь.

Забронювати номер в чи замовити конференцію в готелі «Аркадія » Ви можете через сайт компанії «Нью Лоджик» або зателефонувавши за номером (044) 206-22-00.

перейти на головну сторінку
[Новини] | Про компанію | Карта сайту | Контакти | Загальні умови | Умови користування
Довiдка
E-Mail:
New Logic © 2011- Всi права захищено

Google Analytics Alternative