Новини
повернутися до списку новин

Просимо звернути увагу, що в зв'язку з політикою запобігання поширенню на території України вірусу COVID-19, авіакомпанії припинили виконання регулярних рейсів по всій мережі польотів з початку введення карантинних обмежень. Для уточнення інформації про рейс, ви можете оформити звернення в електронному форматі на пошту sky@newlogic.ua

Переважна більшість перевізники планують заморозку польотних програма по 30 травня поточного року, а компенсації планується проводити у відповідності до правил та  тарифів авіакомпаній або ж шляхом заміни дат подорожі.

Виконуючи розпорядження Уряду про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України вірусу COVID-19, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» припиняє виконання регулярних рейсів на період з 17 березня по 24 квітня 2020 року включно, а ось бюджетний перевізник Ryanair НЕ планує відновлення польотів в червня.

«Укрзалізниця» ж компенсує 100% вартості квитків на всі потяги, які повинні відправитися після 18 березня. Зараз в Україні продовжує діяти заборона на перевезення пасажирів залізничним транспортом у будь-якому напрямку у зв'язку з карантином, викликаним спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19. Залізничне пасажирське сполучення буде відновлено після прийняття відповідного рішення урядом України.

перейти на головну сторінку
[Новини] | Про компанію | Карта сайту | Контакти | Загальні умови | Умови користування
Довiдка
E-Mail:
New Logic © 2011- Всi права захищено

Google Analytics Alternative